Süni csoport

Csoportunkban 30 kisgyermek éli vidám, óvodai életét. Családias, gyermekszerető légkörben, egymást elfogadva és segítve formálódunk összetartó közösséggé.
Gyermekközpontú szemléletünk, a szabad játékon és az abban rejlő ismeretszerzési lehetőségeken alapul. A gyermeki személyiség kibontakoztatását egyéni sajátosságok és fejlettségi szintek figyelembe vételével segítjük. A nevelés során az önmegvalósítás és az ismeretszerzés lehetőségére törekszünk. Elsődlegesnek tekintjük a cselekvésen keresztüli tapasztalatszerzési, tanulási lehetőségeket. Alakítjuk mindezt élményszerűen, építve a gyermeki kíváncsiság és kreativitás figyelembe vételével.
Kiemelten kezeljük a környezettudatos szemléletformálást és annak megélését hogyan kell "zöld óvodásként" óvni, tisztelni bolygónk élővilágát.
Lakóhelyünk természeti és tárgyi környezetének megismertetésével, a helyi kultúrális rendezvényeken való részvételünkkel tudatosan arra törekszünk, hogy kötődés alakuljon ki gyermekeinkben magyar kultúránk és szülőföldünk értékei iránt.

Hírek

A legfrissebb hiteles információk a köznevelési intézmények működésével kapcsolatosan

A legfrissebb hiteles információk a köznevelési intézmények működésével kapcsolatosanFokozott a szülők és a tanárok felelőssége a járvány miatt – Tünetes gyereket ne engedjünk közösségbe!2020. augusztus 28. - 09:37 A közelgő tanévkezdés miatt fontos tudatosítani, hogy most a járványhelyzet miatt fokozott a... Tovább...

Zöld Juniális

A szöveg módosításához kattintson ide! Tovább...

Óvodai beiratkozás

Ó V O D A I   B E I R A T K O Z Á S2019/2020Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2019/2020. nevelési évre azÓVODÁS KORÚ GYERMEKEK BEÍRATÁSASopronkövesd községben a következő időpontokban történik:2019. április 24. szerda 8-16 óra2019. április 25. csütörtök 8-16 óra Helye: Sopronkövesdi Nefelejcs... Tovább...

Kérem, várjon... Kérem, várjon...