Nyuszi csoport

A nyuszi csoport jelenlegi létszáma 29 fő, még egy gyermeket várunk tavasszal, s így maximális létszámmal működik a csoport.

11 nagycsoportos,  8 középsős és 10 kiscsoportos korú gyermek alkotja a Nyuszis közösséget.

 Jelenleg két óvodapedagógus dolgozik itt: Horváth Csilla és Balogh - Gaál Éva

A csoport dadus nénije Maráz Jánosné, Reni néni.

A gyermekeket családias és szeretetteljes légkörben neveljük a szülőkkel együttműködve. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek egyéni képességeikhez mérten folyamatosan fejlődjenek, érzelmileg életük gazdagodjon, stabillá váljon.

„Hallom és elfelejtem, mutasd meg és megjegyzem; engedd, hogy csináljam és megértem” (Konfuciusz)

Az ókori mondást szem előtt tartva szervezzük csoportunk életét. Az ismeretszerzés hatékonyságát gyakorlatias, élményszerű játékba ágyazott tevékenységekkel igyekszünk biztosítani, figyelembe véve az életkori sajátosságokat. Gyermekeinkkel részt veszünk a közösség kulturális rendezvényein, bekapcsolódunk a falu életébe, hogy erősödjön a gyermekekben a lakóhelyükhöz való kötődésben.

Hírek

Óvodai beiratkozás a 2023/2024-es nevelési évre

Tovább...

Óvodalátogatási lehetőség

FELHÍVÁS Felhívjuk az érdeklődő családok figyelmét, hogy a Sopronkövesdi Nefelejcs Óvoda biztosítja a lehetőségét annak, hogy beiratkozás előtt megismerkedjenek az érdeklődők az óvodával, az óvoda dolgozóival, megkönnyítve ezzel az óvodaválasztás lehetőségét.A látogatásra az alábbi két nap közül lehet... Tovább...

A legfrissebb hiteles információk a köznevelési intézmények működésével kapcsolatosan

A legfrissebb hiteles információk a köznevelési intézmények működésével kapcsolatosanFokozott a szülők és a tanárok felelőssége a járvány miatt – Tünetes gyereket ne engedjünk közösségbe!2020. augusztus 28. - 09:37 A közelgő tanévkezdés miatt fontos tudatosítani, hogy most a járványhelyzet miatt fokozott a... Tovább...

Kérem, várjon... Kérem, várjon...