Nyuszi csoport

A nyuszi csoport 18 fővel kezdte szeptemberben az óvodát. Decemberben 2 új gyermek érkezett hozzánk, 1 kislány viszont óvodát váltott. Létszámunk jelenleg 19 fő, amely 5 nagycsoportos, 5 középsős és 9 kiscsoportos gyermekből áll.

A nyuszi csoportból a nyár folyamán mindkét óvónő munkahelyet váltott, jelenleg két új pedagógus dolgozik, Horváth Csilla és Szücs Evelin.

A gyermekeket családias és szeretetteljes légkörben neveljük a szülőkkel együttműködve. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek egyéni képességeikhez mérten folyamatosan fejlődjenek, érzelmileg életük gazdagodjon, stabillá váljon.

„Hallom és elfelejtem, mutasd meg és megjegyzem; engedd, hogy csináljam és megértem” (Konfuciusz)

Az ókori mondást szem előtt tartva szervezzük csoportunk életét. Az ismeretszerzés hatékonyságát gyakorlatias, élményszerű játékba ágyazott tevékenységekkel igyekszünk biztosítani, figyelembe véve az életkori sajátosságokat. Gyermekeinkkel részt veszünk a közösség kulturális rendezvényein, bekapcsolódunk a falu életébe, hogy erősödjön a gyermekekben a lakóhelyükhöz való kötődésben.

Hírek

Óvodai beiratkozás a 2023/2024-es nevelési évre

Tovább...

Óvodalátogatási lehetőség

FELHÍVÁS Felhívjuk az érdeklődő családok figyelmét, hogy a Sopronkövesdi Nefelejcs Óvoda biztosítja a lehetőségét annak, hogy beiratkozás előtt megismerkedjenek az érdeklődők az óvodával, az óvoda dolgozóival, megkönnyítve ezzel az óvodaválasztás lehetőségét.A látogatásra az alábbi két nap közül lehet... Tovább...

A legfrissebb hiteles információk a köznevelési intézmények működésével kapcsolatosan

A legfrissebb hiteles információk a köznevelési intézmények működésével kapcsolatosanFokozott a szülők és a tanárok felelőssége a járvány miatt – Tünetes gyereket ne engedjünk közösségbe!2020. augusztus 28. - 09:37 A közelgő tanévkezdés miatt fontos tudatosítani, hogy most a járványhelyzet miatt fokozott a... Tovább...

Kérem, várjon... Kérem, várjon...