Nyuszi csoport

A 2020/21-es nevelési év a nyuszi csoportos gyermekek számára a változások éve. Csoportunk az óvoda új épületében kapott helyet, aminek birtokba vételét már nagyon várták a gyerekek, és természetesen mi, felnőttek is. Az új csoport nagyon tágas, és a sok ablaknak köszönhetően nagyon világos is. A gyerekek hamar megszokták és megszerették.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évtől már az óvoda épülete ad helyet a tornafoglalkozásoknak, hiszen az új szárny tornateremmel is bővült.

Jelenleg a nyuszi csoportba 24 gyermek jár, ebből 10 nagycsoportos, 5 középsős, 6 kiscsoportos, és 4 mini csoportos korú.

Nagy változás még a gyermekek életében, hogy Eszti néni elköszönt tőlünk, helyére Kincses Izabella, Iza óvó néni érkezett. A gyerekek gyorsan megbarátkoztak vele, hamar megszerették.  Próbáljuk Iza nénivel is az eddig megszokott, nyugodt, biztonságos környezetet megteremteni a gyermekek számára, ami a fél év kihagyás miatt, nem egyszerű feladat, de mindent megteszünk, ennek érdekében.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek megismerjék hagyományainkat, szokásainkat.
Csoportunk mottója: "Megismerni a bennünket körülvevő környezetet és természetet." Ezért az évszakoknak és a hónapoknak megfelelő dalokkal, versekkel, mondókákkal színesítjük mindennapjainkat.

Hírek

A legfrissebb hiteles információk a köznevelési intézmények működésével kapcsolatosan

A legfrissebb hiteles információk a köznevelési intézmények működésével kapcsolatosanFokozott a szülők és a tanárok felelőssége a járvány miatt – Tünetes gyereket ne engedjünk közösségbe!2020. augusztus 28. - 09:37 A közelgő tanévkezdés miatt fontos tudatosítani, hogy most a járványhelyzet miatt fokozott a... Tovább...

Zöld Juniális

A szöveg módosításához kattintson ide! Tovább...

Óvodai beiratkozás

Ó V O D A I   B E I R A T K O Z Á S2019/2020Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2019/2020. nevelési évre azÓVODÁS KORÚ GYERMEKEK BEÍRATÁSASopronkövesd községben a következő időpontokban történik:2019. április 24. szerda 8-16 óra2019. április 25. csütörtök 8-16 óra Helye: Sopronkövesdi Nefelejcs... Tovább...

Kérem, várjon... Kérem, várjon...