Maci csoport

A 2017/18-as nevelési évben 27 gyermek jár a Maci csoportba. 7 kiscsoportos, 14 középsős és 5 nagycsoportos korú. Közülük a tavalyi  évben már 17 gyermek ebbe a csoportba járt, és tíz új kisgyermek csatlakozott hozzánk. Vannak akik Sopronból, Újkérről,Nagylózsról járnak.Ehhez a nem könnyű helyzethez a gyermekek kiválóan alkalmazkodtak. Szeretettel, örömmel fogadták a nagyokat. A kisebb fiúk csodálják őket, de még a kisebb lányok is találtak maguknak bátyusnak valót.

Nem csak a gyerekcsoport összetétele változott meg, de új óvónénit is köszönthetünk Fülöp Dorina személyében, aki gyakornoki minősítésben dolgozik nálunk. A nagyobb gyerekek már találkoztak vele a gyakorlata alatt .A dajkanénink Bertháné Bereczki Gyöngyi néni is most kezdte a pályáját nálunk, ő Újkérről jár hozzánk.

Ezzel a sok újdonsággal, kezdeti nehézségekkel is megbírkózva vidám, örömteli napokat élünk, és arra törekszünk kicsik és nagyok, hogy mindenki egyformán értékesnek és fontosnak érezze magát kis közösségünkben.

Hírek

Óvodapedagógust keresünk!

Sopronkövesdi Nefelejcs Óvodaa "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdetSopronkövesdi Nefelejcs ÓvodaÓvodapedagógusmunkakör betöltésére.A közalkalmazotti jogviszony időtartama:határozott idejű 2019. 07. 31.-ig tartó közalkalmazotti jogviszonyFoglalkoztatás... Tovább...

Márton napi felvonulás 2018

Tovább...

Óvodapedagógust keresünk!

A Sopronkövesdi Nefelejcs Óvodaóvodapedagógus állást hirdet! Fiatal csapatunkba olyan pályakezdő vagy gyakorlattal rendelkező kollégát keresünk, aki szorgalmas, elhivatott, és csapatjátékos.Fényképes szakmai önéletrajzot, diploma másolatot az skovesd.nefelejcsovi@gmail.com  címre várjuk! Érdeklődni a... Tovább...

Kérem, várjon... Kérem, várjon...